Harga Batre Forklift Listrik Ganti 24V/36V/48V/60V/72V/80V/Hubungi Kami Pabrikan Batre Asam Timbal

¥4,600.00¥52,800.00

(Dijieun di Cina), (WhatsApp + 86 17817703765), Pengiriman barang sakuliah dunya, kualitas luhur, harga mirah, Electric Forklift Batre Supplier Industrial Treuk / Stacker / Penanganan Bahan Treuk / Trailer / Batre 2V Lead-Asam / Batre Kapasitas Besar ngaropéa. Larapkeun pikeun: forklift palet / stacker forklift / counterbalance forklift / reach forklift / picking forklift / off-road forklift / heavy-duty forklift / telescopic forklift / langkung ti 300 spésifikasi sareng model 180ah | 210ah | 240ah | 280ah | 320ah | 320ah | | 400ah | 420ah | 450ah | 460ah | 480ah | 500ah | 520ah | 580ah | 70ah | 750ah | | 1200ah / Kanggo langkung seueur modél, mangga ngahubungi palayanan palanggan.

Clear
SKU: N/A Category:

Petunjuk mesen batré Forklift:
Nalika mesen bungkus batré, palanggan kedah nginpokeun: merek kendaraan, modél, spésifikasi sareng modél batré, tingkat tegangan (V) sareng kapasitas (AH), ukuran maksimal kotak beusi (panjang * lebar * jangkungna / jangkungna total) , panyambungna ( Colokkeun) spésifikasi jeung model, preferably jeung poto pak batré (nempo ka handap dina sakabéh pak batré).
Alatan jumlah badag model produk jeung rupa-rupa wewengkon aub, fee pengiriman barang teu bisa ditangtukeun. Palanggan kedah nyayogikeun alamat palabuhan / bandara anu relevan, sareng ngahubungi palayanan palanggan pikeun biaya anu sasuai. Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun. Ngarojong kapasitas ngaropéa 160-1200AH
Prosés produksi batré Forklift:
01 hirup jasa panjang
Plat positip batréna nyaéta tubular, sareng piring négatip nyaéta némpelkeun, kalayan kapasitas anu luhur, résistansi internal rendah, kinerja suhu anu luhur sareng rendah stabil sareng umur panjang.
jeung kaunggulan signifikan lianna, kayaning kinerja muatan-discharge jero alus.
02 Grid boga lalawanan korosi alus
Bahan alloy unik dibentuk ku-purity tinggi multi-unsur kalungguhan basis casting paeh. Grid ieu ngagaduhan résistansi korosi sareng résistansi ngarayap, langkung luhur tibatan grid anu sanés.
03Konsistensi batré alus
Sél tunggal disambungkeun ku las atawa kawat fléksibel, kalawan konsistensi batré alus sarta fungsi recovery kuat ti ngurangan jero.
04Advanced plat curing prosés molding
Ngadopsi téknologi molding internal canggih domestik, mastikeun ngadalikeun kualitas produk, sarta pinuh ngajamin kasaimbangan, konsistensi, stabilitas jeung reliabilitas unggal batré saméméh kiriman.
05 High kakuatan tube poliéster
Pamakéan tube poliéster kakuatan tinggi na separator kantong pe bisa éféktif ngajawab masalah beubeulahan tube salila pamakéan sarta masalah-circuit pondok tina dendrites kalungguhan penetrating kadua sisi grup éléktroda circuit pondok, mastikeun efisiensi rekombinasi oksigén batréna. réaksi.
05 cangkang dijieunna tina bahan PP luhur-tungtung
Cangkang batré jeung panutup dijieunna tina bahan PP luhur-tungtung, téhnologi panas-sealing komputer pinuh otomatis, shock-bukti, bocor-bukti, sarta lalawanan-suhu luhur, sahingga produk awét.
model nu lumaku:
Heli Forklift / Hangzhou Forklift / Linde Forklift / Toyota Forklift / TCM Forklift / Komatsu Forklift / Hyundai Forklift /
Forklift Longgong / Forklift Jianghuai / Forklift Tailifu / Forklift Lizhiyou / Forklift Daewoo / Forklift Xilin / Forklift Hyster /
BT Forklift / Kobelco Forklift / STILL Forklift / Jungheinrich Forklift / Nuoli Forklift / Sumitomo Forklift / Mobility Forklift /
Forklift Dalian / Forklift Liugong / Forklift Doosan / Forklift Niuli / Forklift Tiyou / Forklift Baoli / Forklift Mitsubishi /
Forklift Nissan/ Forklift Jixinxiang/ Forklift Youen/ Forklift Clark/ Forklift Kelang/ Forklift Zhuoyi/ Forklift Zhongli/
Max Forklift / Youjia Forklift / Cape Forklift / Dalong Forklift / Zoomlion Forklift / Great Wheel Forklift / Chery Forklift /
Viking Forklift / He Forklift / Shantui Forklift / He Intelligent Forklift / Dongfanghong Forklift / Jingjiang Forklift / Xiagong Forklift /
Forklift Weishihai / Forklift BYD / Forklift Seiko / Forklift Himic / Forklift tahan ledakan / Forklift Zhongli / Forklift Mahkota / Forklift OM / Forklift OPK /
spésifikasi sél batré forklift listrik

電壓

24V, 36V, 48V, 60V, 72V, 80V

容量

180ah, 210ah, 240ah, 280ah, 320ah, 350ah, 380ah, 400ah, 420ah, 450ah, 460ah, 480ah, 500ah, 520ah, 560ah, 580ah, 600ah, 620ah, 630ah, 680ah, 700ah, 720ah, 750ah, 780ah, 800ah, 820ah, 860ah, 900ah, 960ah, 1000ah, 1050ah, 1150ah, 1200ah

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Harga Batre Forklift Listrik Ganti 24V/36V/48V/60V/72V/80V/Hubungi Kami Pabrikan Batre Asam Timbal”

Your email address will not be published.

Shopping Cart
您好,有任何疑问请与我们联系!
Contact Me on Zalo
Open chat