Harga Baterai Forklift Listrik Pengganti 24V/36V/48V/60V/72V/80V/Hubungi Kami Produsen Baterai Asam Timbal

¥4,600.00¥52,800.00

(Made in China), (WhatsApp+86 17817703765), Pengiriman Donya, Kualitas Tinggi, Rega Murah, Pemasok Baterei Forklift Listrik Truk Industri/Tumpuk/Truk Penanganan Bahan/Trailer/Baterei Asam Timbal 2V/Baterei Kapasitas Gedhe Disesuaikan. Ditrapake kanggo: forklift palet / forklift stacker / forklift counterbalance / forklift jangkauan / forklift picking / forklift off-road / forklift tugas berat / forklift teleskopik / luwih saka 300 spesifikasi lan model Model sing ditrapake:
Heli Forklift / Hangzhou Forklift / Linde Forklift / Toyota Forklift / TCM Forklift / Komatsu Forklift / Hyundai Forklift /
Forklift Longgong / Forklift Jianghuai / Forklift Tailifu / Forklift Lizhiyou / Forklift Daewoo / Forklift Xilin / Forklift Hyster /
Forklift BT / Forklift Kobelco / STILL Forklift / Forklift Jungheinrich / Forklift Nuoli / Forklift Sumitomo / Forklift Mobilitas /
Forklift Dalian / Forklift Liugong / Forklift Doosan / Forklift Niuli / Forklift Tiyou / Forklift Baoli / Forklift Mitsubishi /
Forklift Nissan/ Forklift Jixinxiang/ Forklift Youen/ Forklift Clark/ Forklift Kelang/ Forklift Zhuoyi/ Forklift Zhongli/
Max Forklift / Youjia Forklift / Cape Forklift / Dalong Forklift / Zoomlion Forklift / Great Wheel Forklift / Chery Forklift /
Forklift Viking / Forklift He / Forklift Shantui / Forklift He Intelligent / Forklift Dongfanghong / Forklift Jingjiang / Forklift Xiagong /
Forklift Weishihai / Forklift BYD / Forklift Seiko / Forklift Himic / Forklift tahan ledakan / Forklift Zhongli / Forklift Crown / Forklift OM / Forklift OPK /

Clear
SKU: N/A Category:

Instruksi pesenan baterei forklift:
Nalika pesen paket baterei, pelanggan kudu ngandhani: merek kendaraan, model, spesifikasi lan model paket baterei, level voltase (V) lan kapasitas (AH), ukuran maksimal kothak wesi (dawa * lebar * dhuwur / dhuwur total) , konektor ( Plug) spesifikasi lan model, luwih apik karo foto paket baterei (ndeleng mudhun ing kabeh baterei).
Amarga akeh model produk lan macem-macem wilayah sing melu, ragad pengiriman ora bisa ditemtokake. Pelanggan kudu menehi alamat port / bandara sing cocog, lan hubungi layanan pelanggan kanggo biaya sing cocog. Matur nuwun kanggo pangerten. Ndhukung kapasitas khusus 160-1200AH
Proses produksi baterei forklift:
01 Urip dawa
Plat positif baterei tubular, lan piring negatif tempel, kanthi kapasitas dhuwur, resistance internal kurang, kinerja suhu dhuwur lan kurang stabil lan umur layanan dawa.
lan kaluwihan pinunjul liyane, kayata kinerja daya-discharge jero apik.
02 Grid nduweni ketahanan korosi sing apik
Materi paduan unik dibentuk dening casting die basis timbal multi-elemen kemurnian dhuwur. Kothak iki nduweni resistensi korosi sing unggul lan tahan creep sing luwih dhuwur tinimbang kothak liyane.
03Konsistensi baterei apik
Sel tunggal disambungake kanthi welding utawa kabel fleksibel, kanthi konsistensi baterei sing apik lan fungsi pemulihan discharge jero sing kuat.
04Proses ngecor plate curing majeng
Nganggo teknologi cetakan internal majeng domestik, ngontrol kualitas produk kanthi ketat, lan njamin keseimbangan, konsistensi, stabilitas lan linuwih saben baterei sadurunge dikirim.
05 tabung polyester kekuatan dhuwur
Panggunaan tabung polyester kekuatan dhuwur lan pamisah tas PE bisa èfèktif ngatasi masalah pecah tabung sak nggunakake lan masalah short-circuit saka dendrites timbal penetrating loro-lorone saka short-circuit klompok elektroda, njupuk efficiency saka rekombinasi oksigen baterei. reaksi.
05Cangkang digawe saka bahan PP dhuwur
Cangkang baterei lan tutup digawe saka bahan PP dhuwur-dhuwur, kanthi otomatis komputer panas-sealing teknologi, kejut-bukti, bocor-bukti, lan resistance suhu dhuwur, nggawe produk awet.
210ah | 240ah | 280ah | 320ah | 350ah | 380ah | 400ah | 420ah | 450ah | 460ah | 480ah | 500ah | 520ah | 750ah | 780ah | 820ah | 9ah | 820ah | 9.

電壓

24V, 36V, 48V, 60V, 72V, 80V

容量

180ah, 210ah, 240ah, 280ah, 320ah, 350ah, 380ah, 400ah, 420ah, 450ah, 460ah, 480ah, 500ah, 520ah, 560ah, 580ah, 600ah, 620ah, 630ah, 680ah, 700ah, 720ah, 750ah, 780ah, 800ah, 820ah, 860ah, 900ah, 960ah, 1000ah, 1050ah, 1150ah, 1200ah

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Harga Baterai Forklift Listrik Pengganti 24V/36V/48V/60V/72V/80V/Hubungi Kami Produsen Baterai Asam Timbal”

Your email address will not be published.

Shopping Cart
您好,有任何疑问请与我们联系!
Contact Me on Zalo
Open chat